Design | Total Maler Aps

Design - inspiration - Chromelogi

Himmelrum

Fra henlagt opbevaringsrum til Teenageværelse

Opgaven bestod i, at transformere et gammelt slidt loftsrum til et fuldt brugbart værelse.

Gibspladerne hang efter mange år, hjørnerne og sammenføjninger i gipsen var uoprettelige, gulvet gulvbrædderne var bølgede af fugt og med to meters højde i midten, så slog vi hele tiden hovederne i loftet.

Kunden ville udnytte de mange kvadratmeter til bedre og få et reelt værelse ud af loftetagen.

Efter kundens ønsker kom vi op med Himmelrum.

Himmelrummet er, hvor væggene males hvide, der blødt reflektere den let mørke lyseblå farve fra gulvet. Alle rummets kanter blev malet op, så de sammenføjningerne ser helt lige ud. Effekten er et elegant lyst og levende rum perfekt som de yngre at leve i.

VINTERENS 5 SIMPLE MALER PROJEKTER

 

Januar. Et nyt år, du har muligvis et løfte om at forblive ædru til februar, betale af på kreditkort, og med udsigt til nogle få måneder af. Det er en naturlig tid for os at gøre en forandring derhjemme, for at puste nyt liv i vores kendte omgivelser og give os selv - og vores indretningssystemer - en følelse af fremadrettet bevægelse, der møder det år, der lige er begyndt.

 

Nye farve trends vil blive annonceret for året, og fristelsen til at genoprette hvert værelse kan være overvældende. Men i ånden med at starte kun projekter, der sikkert kan gennemføres før foråret, anbefaler vi i stedet en opdatering snarere end en revision. Der er masser af andre stykker af hjemmet, der ville have gavn af en forfriskning bortset fra væggene udsat, da du smed juletræet ud. Her er 5 malingsprojekter, der bringer et nyt udseende til ofte oversete områder af huset, og hver af dem vil kaste dit rum i et forfriskende nyt lys.

MAL TRÆVÆRKET

Maling hjemmets vægge uden at tage højde for farven på det omkringliggende træværk, er som at have skinnende nye sko med hullede sokker. Trappe gelænderet, køkken hylerne og dørene i dit hjem, er alle modne for farve og ved at give en frisk tone til disse detaljer kan du helt ændre stemningen i dit værelse og give en helt ny påtag din eksisterende vægfarve.

 

En skarp, ren hvid er det indlysende valg, men hvorfor ikke være lidt mere eventyrlystne? Prøv at give trappegelænderet en skygge mørkere end dine vægge for en subtil, ensartede følelse, eller vælg en skøn kontrastfarve for en mere dynamisk tilgang. At vælge en vægfarve fra et tilstødende rum som træværkets farve ved siden af er en fantastisk måde at skabe en følelse af harmoni og flow i hele dit hjem.

ÆNDRE DIN LOFTFARVE

Lad os være ærlige, dette er et pyntende job, der ofte kommer tilbage, hvilket betyder, at din vægfarve kan ændre sig om nogle få år, du kan stadig have et loft, der blev sidst malet i 80'erne (det ved jeg). Et nyt lag maling i loftet løfter dog hele rummet, hvilket gør vægfarverne synger igen og øger en følelse af lyshed over dig (vigtig i disse mørkere måneder). Men dette er også et godt sted at tage en risiko - standard hvid er måske ikke den bedste farve til dit værelse. Prøv i stedet en meget lyserød ros for en følelse af varme i et nordvendt rum eller en solrig gul til dit køkken. I et lille rum som et badeværelse kan et juvelfarvet loft omdanne rummet til en hemmelig perle - og du kan beundre dit rummet hver gang du lægger i badet.

TILSÆT GULVET FARVE

Gulvet i dit hjem er et massivt område, og dens farve har en stor effekt på, hvordan hele dit rum vil føles. Enhver, der har flyttet ind i et hus med gruttede tæpper, ved, hvor befriende det kan føles at rive op i en gammel shag-bunke og hvor rummelig rummet føles bagefter. At tage springet og få malet dit gulv, kan føles lige så dramatisk og spændende, og det er en forholdsvis overkommelig måde at gøre en stor forskel på din bolig.

 

Traditionel gulvmaling er i hvid, sort og grå - alle gode muligheder - men i disse dage kan du matche dit gulv til stort set enhver væg du ønsker. Et mørkt aubergine bund med sorte vægge skaber for eksempel øjeblikkeligt drama og intimitet. En grå-pink vil varme op dit rum, mens sjove lyse farver er ideelle til børneværelser eller køkkener. Er du kreativ? Det er kun maling, så hvorfor ikke prøve at få malet en gulvkant omkring dit værelse, skandinavisk stil eller regnbue striber ned ad trappen?

SKIL DIN TRAPPE Ad

Efterhånden som malerprojekterne skrider fremad, så må du muligvis sætte et forbud mod enhver, der går ovenpå for en dag eller to - men den genoplivende effekt af at male trappen vil være det værd. Maling af trappen vil omdanne et rum, du passerer gennem adskillige gange om dagen uden at tænke på det.

 

En dyb rød trappe eller et sæt blå glidebaner hver morgen vil virkelig bringe lidt drama og sjov ind i dit rum. Der er uendelige variationer i, hvordan man gør det - maler hele trappen selvfølgelig, eller bare maler træet eller bare stigerørene. Maler hver slidebane eller stigrør i samme farve, eller vælg graderede nuancer af en bestemt nuance til hvert trin. Gør dem sort, hvid, sort, hvid. Eller få kreative og male en stribet runner ned midt (simpelthen måle og maske tape fra striberne). 

SKYG DINE VINDUER

Den mest fumlede af vores maler projekter, denne her bliver du nødt til at få travlt med. Men at få malet sine vinduesrammer vil ikke bare helt ændre følelsen af ​​dit overordnede designtema, men også udsigten udenfor! Et nyt lag hvidt vil gøre en stor forskel i sig selv - jeg var forbløffet over, hvor meget meget lettere og renere mit hus følte, da jeg gjorde det for nylig. Men at benytte farve vil gøre en endnu mere udtalt forskel. Det kan være en blødere skygge end hvid, der passer bedre med dine nuværende farveskema - varmere, antikke hvide eller en blød lyserød er mere tilgivende overfor lyse vægge end traditionelle brillanthvide. For både traditionelle og moderne boliger vil alligevel et virkelig dramatisk udseende i 2018 være sorte vinduesrammer. En grafisk mørk vinduesramme ændrer hele dynamikken i dit rum, hvilket gør interiøret mere behageligt og fremhæver udsigten udenfor. Smart og elegant, det er en øjeblikkelig måde at føje interesse til dit værelse - og det vil gøre hvad du ser udenfor i et øjeblikkeligt indrammet kunstværk.

  • Twitter Clean
  • Facebook Clean
  • White Google+ Icon

TOTAL MALER CVR NR: 39306492