Maler partnerskab

  Arbejdsfordelings samarbejde

 

Gør du det du bedst til ?

Det svært som selvstændig maler, at være god til det hele og få tiden til. Der er mange krav, regler og færdigheder som man skal mestre. Med den erkendelse laver vi samarbejdsaftaler med malere, vor de maler og vi gør alt andet.

  Eksklusiv betingelser og territorium

 

Samarbejdet går ud på Maleren fokusere sin arbejdstid på udførelsen af malerarbejde og Total Maler varetager alle andre opgaver.

Maleren for sit ejet territorie, vor Maleren også kan engagere andre malere og opnå en større kompensation.

Professionel & Selvstændig Maler til Nordsjælland

Total Maler søger en selvstændig og ambitiøs udlært maler med minimum tre års erfaringer, der kan varetage vores Nordsjællandske kunder.

 

Er du, eller ønsker du, at blive selvstændig maler uden alle opstarts vanskelighederne, overtage eksisterende kundekreds og en solid ordrebeholdning, så tilbyder vi et partnerskab med dit ejet territorie i Nordsjælland. 

 

Du overtager vores maleraktiviteter i området og vi takler alle de andre forretningsfunktioner som administration, indkøb, marketing, digitalisering, finansiering forsikringer og meget mere.

 

Som Malerpartner i Total Maler vil du opnå 35 - 40 % højere effektivitet og omsætning ved normal selvstændig maler, idet du ikke skal bruge tid opgaver, som ikke er maler relateret.

 Vi tilbyder følgende:

  • Eksklusivt territorie i Nordsjælland, med forventet omsatte på kr. 1.4 millioner for 2018.

  • Ordrebeholdning per 15.04.2018 på kr. 350.000,- 

  • Alt i udstyr; Varebil, fuld maskinpark, malergrej, kasser og alt i materialer.

  • Partnerskabsfordeling 40/40 %, hvoraf materialer, bil, udstyr, etc. udgør 20 % af fakturaprisen.

  • Brand genkendelse og kunde referencer, massiv salgs og marketing indsats og en aktiv kundegruppe, der langtover gennemsnittet anbefalinger os til deres relationer.

 

 Du tilbyder følgende:

  • Et højt fagligt kompetenceniveau og er fagudlært maler med minimum 3 års praktiske erfaringer. 

  • Selvkørende og tager ansvar for arbejdsopgaverne, kundernes behov og deadlines.

  • Kendskab til at drive selvstændig forretning og har et godt netværk af kunder, fagfolk og andre gode samarbejdsrelationer.

  • Kan fremvise anbefalinger fra tilfredse kunder eller arbejdsgivere.

  • Opstartsudgiften på kr. 35.000,- til komplet setup af maler grej, maskiner, kasser, marketing, administrativt, med mere.

Total Malerer opstået på baggrund af et behov for effektivisering og organisering af måden, hvorpå små og mellem store malervirksomheder drives på i dag. 

 

I 2015 begyndte Total Maler som malerfirma, med de praktiske erfaringer og oparbejdet markedsposition, så har vi udarbejdet et samarbejdskoncept, der giver malere det bedst mulige grundlag, for succes som selvstændig erhvervsdrivende. 

 

Vi fokuseret på et højt serviceniveau og tager det for givet, at der leveres prisbevist kvalitet til både private- og mindre til mellem store erhvervskunder.

 

Send os dit CV, skriv lidt om hvordan du vil takle opgaverne som selvstændig malerpartner i Total Maler og hvilke ting du specielt kan bidrage med.

Har du spørgsmål vedrørende ovenstående, så venligst kontakt Søren Brøste på email: info@totalmaler.dkeller tel. 31 430 300,-

75 % af Malerpartnere eksistere efter 5 år.